Projecten

Magnifiek houtwerk op maat

Magnifiek houtwerk op maat is een garantie als u voor TB Interieur kiest. Van een eerste ruwe schets tot en met de eigenlijke plaatsing, u krijgt van ons een ware totaalservice

Bovendien kan u ervan op aan dat uw houtwerk jarenlang zal meegaan, aangezien we niets dan duurzame houtsoorten gebruiken. Hieronder krijgt u alvast wat meer informatie over de stukken die wij doorgaans samenstellen.

zolder DABAACBBB

Levensechte 3D-tekeningen

TB Interieur maakt levensechte 3D-tekeningen op maat, zodat u een goed beeld krijgt van de kleur en de positie van het ontwerp.

Voor wie veel opbergruimte nodig heeft, is een draaideurkast ideaal. Dit type kast combineert namelijk legruimte en een hanggedeelte. Soms komen daar zelfs lades bij. Als u in traditionele meubelwinkels niet meteen iets van uw gading vindt, kunnen we een draaideurkast op maat voor u vormgeven. Die plaatsen we zoal in slaap- en huiskamers.

Net als een draaideurkast bestaat een inloopkast uit meerdere praktische onderdelen: legplanken, lades en hanggedeeltes. Ook een ingebouwd schoenenrek, spiegel en/of sfeerverlichting behoren tot de mogelijkheden. We vinden het belangrijk dat uw inloopkast 100 % bij uw ruimte past. Tot slot geven we nog mee dat u met een inloopkast makkelijk het overzicht over uw garderobe kunt bewaren.

Een schuifdeurkast is een ruimtebesparend alternatief voor een draaideur- of een inloopmodel. Het formaat en de afwerking bepaalt u geheel zelf. We kunnen er bijvoorbeeld een spiegeldeur in verwerken of de kast van extra legplanken voorzien. Verder kunt u ervoor kiezen om de kast helemaal tot aan uw plafond te laten doorlopen. De bovenkant ervan vangt dan geen stof op.

Een blikvanger van uw televisie maken, kan perfect met een tv-meubel op maat. Wij maken zowel staande als zwevende exemplaren in diverse formaten. Kabels of speakers kunnen we er netjes in wegwerken.

Zou u uw keuken volledig op maat willen laten ontwerpen? Ga dan te rade bij TB Interieur. Wij bespreken onder andere het aantal kasten, het werkblad, de spoelbak en de kranen. Daarnaast gaan we na welke keukentoestellen u wenst aan te schaffen. Zodra u ons ontwerp heeft goedgekeurd, bouwen we de hele keuken voor u op.

CBED CF AB AEFA

Heeft u vragen over bovenstaand houtwerk of heeft u een stuk gezien in ons portfolio dat u wel aanspreekt? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.